Sorry, we zijn bezig met werkzaamheden op de site Borduren.com

We're doing research to make our new site the best site ever.

Bent u reseller? Levert u uw klanten kleding met borduur decoraties, badges en embossing emblemen? Dan zijn wij uw partner! Wij decoreren-borduren vanuit Kampen, Overijssel alle soorten kleding voor u als wederverkoper.

Borduren voor resellers, tel. 06-55886001


Als u op zoek bent naar hoogwaardige borduurwerk-producten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden borduurwerk op maat voor wederverkopers, doorverkopers, distributeurs, verkopers, tussenpersonen, handelaren en groothandelaren. Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van de modernste technieken om de beste kwaliteit borduurwerk te leveren.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om te kunnen vertrouwen op uw leveranciers en daarom bieden wij de beste service. Uw bestellingen worden op tijd en binnen uw budget geleverd.

U zoekt borduurwerk voor wederverkoop? Wij bieden een breed scala aan oplossingen en producten voor handelaren. Neem contact op met onze klantenservice zodat we ook uw bedrijf kunnen voorzien van hoogwaardige geborduurde producten.